Providing a harmonious response that preserves historical influences yet celebrates modern influences, Triple C is designing this new, multi-level, 350-space parking garage adjacent to the historic area on campus. The VA stakeholders and Triple C evaluated three locations during a two-day charrette. Among other factors, the options designed by Triple C addressed essential physical security setback requirements to ensure safety for patients and staff.
Triple C designed the parking garage to include full accessibility with elevators from the upper/lower levels of the garage.  As well as providing a vehicular traffic study to ensure that traffic does not back up on the main loop road during peak periods, Triple C assessed pedestrian safety for access to buildings and services and prepared a pedestrian traffic study.  The project includes signage, remote surveillance to support overall security and safety and Solar PV panels.